Inktense

Jag har utmanat mig själv att testa allt som rymmer sig i min stora vita byrå. Byrån i studion rymmer allt möjligt och omöjligt. Först ut blir mina Inktense pennor från Derwent som oskyldigt låg oanvända i sin ask. Första försöket och – BOOM. Jag älskar dem. Nu är det bara att nöta lite med dem för att se deras fördelar och nackdelar.  En sak som är säker är att färgen bara exploderar när man tillsätter vatten. Jag blir irriterad på mig själv… men bättre sent än aldrig.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.