Skärgårdsmåleri i Torsholma

I veckan kommer jag att åka ut till Brändö för att måla skärgårdslandskap. Det kommer bli en rolig utmaning och jag hoppas att jag får till det. Så klart kommer jag att hålla er uppdaterade på hur projektet framskrider. Det hör sommaren till att som naturkonstnär fly staden och bege sig ut på skäret/landet. Det ska bli roligt att träffa min svägerska med familj och svärmor (+alla andra härliga Torsholmabor så klart!). Jag drömmer om att få en egen liten atiljé/studio på Torsholma, men hur det går med det får framtiden visa.

Återkommer!

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.