Utställning på gång

Efter en välbehövd semester börjar allvaret igen. Jag arbetar just nu på att få ihop ett litet hopkok av alster till en kommande utställning (med öppning i september). Jag återkommer med närmare information om exakta tider och lokaler. Det roligaste med utställningen är att jag kommer ha den tillsammans med underbara vänner. Verken jag kommer att visa är målningar och ”illustrationer”, som jag envisas att kalla dem. Illustrationerna är mitt sätt att visa hur jag tycker att världen ser ut – som en illustration av min världsbild här och nu. Dessa ska tas med en nypa salt och en hel del humor – men det finns också ett allvar i dem. Det roligaste med konst är just att det är betraktaren som tolkar illustrationens innehåll och mening – så allas illustration utgår ju i slutänden från vederbörandes här och nu. Hoppas att ni kommer tycka om dem lika mycket som jag tycker om att göra dem.

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.