Monoeliter och Helgonpappor

Jag har fått underbar feedback på mina Monoeliter, tack till alla supportrar! Det verkar vara många som känner igen sig i mina upplevelser. Det är roligt att kunna locka fram ett skratt även när det handlar om tråkigheter i dagens arbetsliv. Jag har fått frågor om bakgrunden till mina valda illustrationer, men dessa kommer jag hålla för mig själv. Det är inte den specifika händelsen eller situationen som är av vikt, utan den generella närvaron av dem. Vissa av illustrationerna har sin bakgrund redan från när jag var i tidig 20-års ålder. Med den fina respons jag fått kommer jag att fortsätta att ställa ut mina illustrationer. Nästa utställning är bokad i november, och kommer handla om män i hemmet. Jag kommer behandla uppfattningen att män i viss mån helgon- eller dumförklaras, hur man nu vill se det, i hemmet. ”Helgonpappan” kommer att illustrera dessa händelser och är utseendemässigt inspirerad av tidig kristen konst. Helgonpappan är aldrig ensam, han hejas ständigt på av sin änglakör. Jag återkommer närmare om utställningstid och ställe. Tills dess, kom gärna och se mina Monoeliter tillsammans med ett urval av naturlandskap i Magazins källare (Nygatan 6) fram till 30 september 2015.

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.