Utsällningen ”1980” är nu avslutad

Utställningen gick över förväntan och jag är oerhört tacksam för all support och feedback jag fått under denna månad. Samarbetet med mina fina vänner/konstnärsvänner är något jag hoppas får vara med om igen. Det är med förtjusning och lite vemod som sålda verk nu får flytta hemifrån.

Det har känts lite speciellt att ställa ut mina illustrationer. I efterhand jag kan inte riktigt förstå att jag faktiskt visade dem. För mig var det ett stort steg att ta och kanske var det just den pressade tidsramen som fick mig att bara köra. Illustrationerna är verkligen personliga för mig. Knappt mina närmsta vänner har fått ta del av deras arga, humoristiska, galna, vridna och realistiska (tyvärr) värld tidigare. Min figurvärld har som sagt följt mig sedan jag var i högstadieåldern (kanske tidigare). Min mamma och jag har suttit på kvällarna och ritat illustrationer, den ena värre än det andra och skrattat så vi kiknat. Oftast har vi ritat av varandra. Ja utan filter. Därför är de så speciella för mig, de är på något vis en del av min uppväxt – en del av mitt hemliga rum med min mamma. Det är med glädje jag under utställningen såg att de uppskattades även utanför mitt privata rum. Jag har lovat mig själv att fortsätta visa dem, men de kommer aldrig att vara framtvingade bara för att få existera. Känner jag att de behöver skapas så skapar jag dem, utan förväntningar eller krav. O ja, det kommer finnas de illustrationer som aldrig kommer visas. 🙂 I november kommer en ny utställning där mina illustrationer får ta plats. Hoppas att ni kommer och besöker även den. 🙂

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.