Fullt ös i studion – ny utställning i november

I mitten av november kommer jag ha en separatutställning – här i studion är det alltså full aktivitet. Denna gång blir det familjepolitiska illustrationer där den medeltida ikonen får symbolisera de traditioner vi försöker anpassa till en ny tid. Mina medeltida figurer kommer att riva altartavlor, vara sura på varandra, ha sina glorior på sned och främst av allt – försöka vara så skenheliga som möjligt! Jag återkommer så klart med närmare uppgifter om exakt tid och plats när jag vet mer. Kom gärna med förslag på motiv, jag ritar det jag hör och ser. Så funkar min konst, den ska vara din åsikt lika mycket som min. Det finns alltid fler än två sidor av ett mynt!

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.