Europa – Julkalender 2015 på Galleri Skarpans

wp-1449055290539.jpegDet är första året jag deltar i Galleri Skarpans Julkalender. Mitt bidrag blev en bild av Europa med en skadad duva i förgrunden. Denna bläck/akvarellteckning gjorde jag dagen efter dåden i Paris. Det verkar som om historien upprepar sig på många plan. Europa idag har många likheter med Europa på 1920/1930-talet. Jag hoppas med mitt motiv beskriva den tid vi lever i just nu, de viktiga beslut som måste tas – av dig och av mig. Julen får stå vid sidan om i år då omvärlden kräver vår uppmärksamhet. Tyvärr kunde jag inte närvara vid vernissage som var igår kväll.

Jag kommer att sätta in en bättre bild på mitt konstverk, denna är lånad från Ålands Radio och TV.

Nedan finns en länk till en intervju som gjordes av radion i samband med vernissage: Radiointervju

Sandra

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.