Var snäll mot dig själv

I veckans Tänk Själv presenteras den kostym du förväntas bära, eller som du tror du måste bära. Kostymen kan så klart se ut på tusen olika sätt, beroende på i vilka vatten du simmar. Verklighetsillusionen vill uppmärksamma dig om att du är bra som du är, och att ingen annan får eller ska diktera hur du ska vara. Arbetsplatser, vänner och sociala sammanhang sätter mer press än man först kan tro – om man inte är uppmärksam. Genom att lägga märke till dessa påtryckare är det enklare att stå emot, och vara stolt över dig själv. För du är högst troligen bra som du är.

Tänk Själv bilden 2

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.