Nyheter, socialmedia och annat

Vilket underbart jobb jag har nu för tiden! Tänk att med gott samvete få grotta ned sig i nyheter och socialmedia. Allt med målet att lura ut vart mänskligheten är på väg just denna dag. Det på det sättet jag finner inspiration till mina verklighetsillustrationer. Åsikterna jag återger behöver ju inte nödvändigtvis alla gånger vara mina egna. Inte heller har jag själv upplevt dem alla, långt ifrån (det tackar jag även den gode guden för!). Tänk att få sitta med kaffet i handen och bara surfa och se vart världen är på väg just idag. Inte har jag det dåligt precis, även om jobbet kan vara rätt skrämmande nu för tiden…  🙂

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.