Santa is coming to town… eller inte.

Nu är i ju för sig helgerna över, de där uppskruvade veckorna av stress och förväntad extas, men bilden i sig går att applicera på många tillfällen. Det är många som inte mår så bra under julveckorna, som tampas med sorg och hjärnspöken. Detta betyder ju inte att de som har en extasjul inte ska få fira, go all in för all del, men glöm inte bort de som kämpar. Det kan snart vara du, jag eller någon annan som sitter där med klumpen i halsen. Ingen går säker. O julen behöver inte bli perfekt, och inte nyår heller. De är ju bara dagar bland alla andra mänskliga dagar. Ta hand om varandra och varva inte upp för handelns skull. Barnen, som många fokuserar på, tycker säkert inte heller att det är så roligt med vuxna som håller på att gå i bitar av julstress och krav. Lagom är bäst i vissa fall.

Sandra

Härligajul2015redigerad
Tänk Själv, Ålandstidningen, 2016.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.