Realisation

Just nu håller jag på med min grafiska torrnålsserie om handel med kvinnor. Det är spännande med grafik för man har inte en aning om hur resultatet kommer att bli innan man har provtryckt första gången. Jag använder torrnålsplast och tekniken är väldigt tidskrävande. Ämnet för serien tycker jag är given med tanke på hur världen just nu ser ut. Kvinnobilden och kvinnan(!) realiseras ut på alla möjliga vis. Mitt mål är att ha en utställning av serien när den är färdigställd.

Sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.