Mannen i spegeln som förvirrar

Nå, nu blev det fel text i Ålandstidningen till min illu. 🙂 Det är sommar och det händer sånt under sommaren. Så jag förstår om de som såg bilden inte förstod så mycket skratt. Nå, det är ju huvudsaken att folk tänker, så ingen skada skedd. Bilden visar ”Man in the Mirror”, alltså mannen i spegeln. Gubben skyller ifrån sig men egentligen på sig själv. Inspirationen kommer från Brexit-soppan, men går att se överallt i människans historia. Jag tror inte att jag behöver förklara det hela närmare. Bildkvaliteten kunde vara lite bättre, jag vet, men jag hann inte ta en ordentlig bild på den innan jag lämnade in den så det är en screenshot från nättidningen. Ha det gott i värmen!

Maninthemirror

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.